Meedenkend Vakman of Vakvrouw

Heb je groene vingers en ben je opzoek naar afwisselend werk, lekker knallen met een leuk team bij een groeiend bedrijf? Waar kwaliteit, vernieuwing en duurzaamheid voorop staan?

Wij zijn namelijk op zoek naar een:

Proactief Meedenkend Vakman of Vakvrouw (met heftruck skills)

Orders klaarmaken, Oppotten, planten uitzetten, heftruck rijden en veel verantwoording in 1 functie!

Op maandag en dinsdag starten we de week met z’n allen met orders picken. Je helpt planten uit te zoeken en rapen om de orders klaar te maken. En als de bestellingen gedaan zijn, starten we met oppotten, uitzetten en overrijden van de velé verschillend planten. Als je dan ook nog heftruck skills hebt, zijn we helemaal blij!

Jouw werkzaamheden op een rij:

  • Planten rapen, orders picken en bestellingen klaar maken voor verzending;
  • Jong plantmateriaal oppotten, uitrijden en wijder zetten met de heftruck;
  • Denk maar mee: als iets logischer, slimmer of beter kan dan gaan we dat proberen;
  • Als je eenmaal ingewerkt bent, onze planten hebt leren kennen (dat zijn er ongeveer 200!) de werkprocessen je eigen gemaakt hebt en wil je verantwoordelijkheid, dat kan!!

Afdelingen en collega’s

Wij hebben een kas van ongeveer 3 hectare, verdeeld in verschillende afdelingen, een ruime bedrijfshal, en een gezellige spiksplinternieuwe kantine met barretje waar wij eind van de week nog even wat drinken. Ons team met ongeveer 15 vakmensen is heel divers: jong en oud, man en vrouw. Sommige werken al 20 jaar bij het bedrijf en andere een paar jaar of sinds kort. Wij staan en gaan voor kwaliteit, werken graag met eigen verantwoordelijkheden en toch in teamverband.

Wat bieden wij:

  • Afwisselende veelzijdige functie bij een groeiend en toch niet al te groot tuinbouwbedrijf;
  • Deel uitmaken van het veelzijdige team JoGrow, werken met fijne collega’s. Waar en grap en een grol zeker op zijn tijd kan;
  • Veel eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden om je te ontwikkelen en te groeien;
  • Goed salaris, vakantiedagen, pensioenregeling, alles keurig conform cao.

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie en/of vragen naar administratie@jogrow.nl of neem contact op met John Grootscholten, tel. 06-22519064.