Assortiment

Breed assortiment kamerplanten
JoGrow staat bekend als leverancier van een zeer breed assortiment kamerplanten. In onze kas vindt u vooral tropische kamerplanten, met het accent op Aglaonema, Codiaeum (Croton), Polyscias, Sansevieria, Schefflera, en een breed assortiment in Tiny 5,5 en 7 cm miniplanten. Van week 16 tot week 34 leveren wij Hortensia’s. Wij investeren veel tijd en aandacht in vernieuwing van ons assortiment, door het zoeken naar nieuwe soorten en het kweken van aparte variëteiten.

Op zoek naar ons actuele assortiment? Bekijk het hier in de webshop van By Decorum!

Import uit Midden-Amerika
Veel soorten scouten we zelf in Midden-Amerika. Via onze leveranciers vinden nieuwe rassen hun weg naar Nederland. Veelbelovende variëteiten krijgen een vaste plaats in het assortiment. Plantmateriaal wordt vaak per vliegtuig naar Nederland vervoerd om de goede kwaliteit te behouden. Onze kas is optimaal ingericht om de tropische omstandigheden goed na te bootsen. Met goede verzorging en een uitgebalanceerde gewasbescherming creëren we planten van de hoogste kwaliteit.

Showroom
Steeds meer planten worden ‘kant en klaar’ verkocht. In onze showroom staat een breed assortiment van verschillende soorten toegevoegde waarde. Wij hebben deze met de uiterste zorg samengesteld samen met onze partner What-Woman-Want.

Samen met What-Women-Want stellen wij collecties samen, wij creëren hiervoor onze eigen moodboards en spelen hiermee in op de laatste trends. Deze moodboards zijn het uitgangspunt voor onze productontwikkeling en communicatie richten onze klanten.

Onder het genot van een kopje koffie kunt u in onze showroom dit alles bekijken en onze verkopers kunnen u adviseren met de juiste plantcombinatie voor u.