Proactief Meedenkend Vakvrouw of Vakman

Wil jij graag werken, lekker knallen met een leuk team bij een groeiend en niet al te groot bedrijf?
En ben je op zoek naar afwisselend werk, wil je aan de slag met heel veel verschillende planten (groot assortiment), voor unieke klanten en kwaliteit leveren? Kom dan werken bij John Grootscholten en team. Het bedrijf is vernieuwend in duurzaam telen, biedt veel hand- vakwerk, is toch vergaand geautomatiseerd. JoGrow biedt volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, verantwoordelijkheden naar je toe te trekken en te groeien.

Voor Team JoGrow zijn we op zoek naar een:

 Proactief Meedenkend Vakvrouw of Vakman
        
Oppotten, planten uitzetten, orders picken, heftruck rijden en teamleiderschap

De werkzaamheden:

Op maandag en dinsdag verwerken we met z’n allen héél veel orders, zo’n beetje élke order wordt apart gestickerd.
Je helpt orders klaar te maken, in de kas planten uit te zoeken, te rapen voor de klanten en helpt mee met het oppotten van verschillend jong plantmateriaal voor de nieuwe teelten. Als heftruck rijden je goed afgaat, kun je het nieuw opgepot materiaal uitzetten in de kas. En wanneer de planten wijder gezet moeten worden mag je die overrijden naar de volgende plek in de kas. Heb je nog niet zoveel ervaring met het besturen van een heftruck maar lijkt het je wel wat? Kom maar op: oefenen en leren bij ons!

Jouw werkzaamheden op een rij:

  • Planten rapen, orders picken en bestellingen klaar maken voor verzending;
  • Jong plantmateriaal oppotten, eventueel ook uitrijden met de heftruck de kas in en overrijden/wijder zetten;
  • En denk maar mee: als iets logischer, slimmer en beter kan dan gaan we dat proberen;
  • Ben je eenmaal ingewerkt, heb je onze planten leren kennen (dat zijn er heel veel!), de werkprocessen je eigen gemaakt en wil je een eigen verantwoordelijkheid: dat kan.


De Vak Productie functies bij JoGrow vereisen: denken én doen. Als je daarbij ook nog over groene vingers beschikt, gevoel voor planten hebt, ziet wanneer een plant lekker groeit of niet zo: dan roepen we je op om zo snel mogelijk een rondje te komen tuinen.  Spreekt het aan maar twijfel je of jouw vingers groen genoeg zijn? Gewoon solliciteren, dat vinden we samen wel uit.

De afdelingen, collega’s en het team:

We hebben afdelingen/kassen, een ruime bedrijfshal, verwerkingsruimten en een gezellige kantine. Ons team Vakmensen is heel divers: jong en oud, man en vrouw. Je collega’s houden zich bezig met: de teelt,
de productieplanning, de verkoop, order pick- en afleverwerkzaamheden. En met de uitbreiding van de productieactiviteiten zijn er volop mogelijkheden voor taakroulatie, ontwikkeling en groei. Werken bij het chille Team JoGrow:
Met een team van 15 betrokken, enthousiaste en heel verschillende medewerkers zijn we dagelijks in de weer om meer dan 600 verschillende artikelen (200 plantensoorten) te verwerken, precies zoals onze klanten het willen. Sommige mensen werken al 20 jaar bij het bedrijf, anderen een paar jaar of sinds kort. Allemaal voelen we ons goed bij de afwisselende werkzaamheden en de vele verschillende planten die we telen. Wij staan en gaan voor kwaliteit, werken graag met eigen verantwoordelijkheden en toch in teamverband. Als werkgever, weet John precies hoe hij het hebben wil: met de club staat John voor vernieuwen, ontwikkelen, kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid.
De hele week lekker werken met een grap en een grol tussendoor. Einde van de week drinken we gezellig wat, een aantal keer per jaar doen we met elkaar een leuke activiteit, gaan we gezellig uit eten en elk jaar wel een keer een BBQ.