Heftruck rijden en meewerken

Wil jij graag werken, lekker knallen met een leuk team bij een groeiend en niet al te groot bedrijf?
En ben je op zoek naar afwisselend werk, wil je aan de slag met heel veel verschillende planten (groot assortiment), voor unieke klanten en kwaliteit leveren? Kom dan werken bij John Grootscholten en team. Het bedrijf is vernieuwend in duurzaam telen, biedt veel hand- vakwerk, is toch vergaand geautomatiseerd. JoGrow biedt volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, verantwoordelijkheden naar je toe te trekken en te groeien.

    Heftruck rijden en meewerken
     Opgepotte planten de kas inrijden, de planten verplaatsen in de kas en aanpakken

De werkzaamheden:

Een groot deel van de week rij jij vooral veel op de heftruck. Je zorgt ervoor dat nieuwe planten die zijn opgepot keurig in de kas op hun plek terechtkomen. Als de planten groot genoeg zijn moeten ze iets uit elkaar gezet worden, waarbij jij ze direct ook verplaatst naar hun volgende plek in de kas. Wanneer je geen werkzaamheden voor op de heftruck te doen hebt, dan help je mee met wat er dan nodig is. Voorraad rapen, oppotwerkzaamheden
of iets anders.

Jouw werkzaamheden op een rij:

  • Met de heftruck opgepotte planten de kas inrijden en netjes op hun plek zetten;
  • Planten in de kas verplaatsen naar hun volgende plek, ook weer keurig strak en nu wat ruimer;
  • Tussendoor af en toe meewerken, helpen met diverse werkzaamheden in de kas.

Het heftruck rijden bij JoGrow vereist: vlot rijden, zorgvuldig manoeuvreren, goed opletten en je hoofd erbij houden welke planten waar te plaatsen. Heb je ervaring met heftruck rijden maar weet je niet zeker of rijden in een kas je ligt? Kom dan gewoon vrijblijvend even kennismaken! Kun je zelf zien hoe het er bij ons aan toe gaat. En wil je een keer een dagje proefdraaien, ondervinden of het echt iets is wat bij je past: geen probleem, dan regelen we ook dat vrijblijvend.

De afdelingen, collega’s en het team:

We hebben afdelingen en kassen, een ruime bedrijfshal, verwerkingsruimten en een gezellige kantine. Ons team Vakmensen is heel divers: jong en oud, man en vrouw. Je collega’s houden zich bezig met de teelt,
de productieplanning, de verkoop, order pick- en afleverwerkzaamheden. En met de uitbreiding van de productieactiviteiten volop mogelijkheden voor taakroulatie, ontwikkeling en groei.

Werken bij chille Team JoGrow:
Met een team van 15 betrokken, enthousiaste en heel verschillende medewerkers zijn we dagelijks in de weer om meer dan 600 verschillende artikelen (200 plantensoorten) te verwerken, precies zoals onze klanten het willen. Sommige mensen werken al 20 jaar bij het bedrijf, anderen een paar jaar of sinds kort. Allemaal voelen we ons goed bij de afwisselende werkzaamheden en de vele verschillende planten die we telen. Wij staan en gaan voor kwaliteit, werken graag met eigen verantwoordelijkheden en toch in teamverband. Als werkgever, weet John precies hoe hij het hebben wil: met de club staat John voor vernieuwen, ontwikkelen, kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid.
De hele week lekker werken met een grap en een grol tussendoor. Einde van de week drinken we gezellig wat, een aantal keer per jaar doen we met elkaar een leuke activiteit, gaan we gezellig uit eten en elk jaar wel een keer een BBQ.