Bedrijfsleider

JoGrow BV, lid van telersvereniging Decorum, is gespecialiseerd in het kweken van topkwaliteit Hortensia en groene kamerplanten. Vanwege groei en verdere professionalisering van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider ter aanvulling van ons team.

Functieomschrijving:

Je weet te allen tijde het overzicht te behouden. Dit betekent dat jij van alle zaken die spelen rondom onze producten, medewerkers, werkprocessen en werkmaterieel kennis in huis hebt en deze weet toe te passen. Je bezit leiderschapskwaliteiten en bent een meester in plannen & organiseren, je denkt mee en neemt initiatief. Je stuurt ons enthousiaste team van 12 -20 medewerkers aan en bent voor hen het aanspreekpunt. Daarnaast ben je scherp op de controle van kwaliteit en hebt oog voor detail.

Jij bent:

  • Een organisatorisch talent en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Nieuwsgierig en altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering
  • Communicatief vaardig
  • Praktisch ingesteld
  • Doel- en resultaatgericht

Functieomschrijving
Aantoonbare leidinggevende werkervaring in een vergelijkbare, leidinggevende functie.. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Je hebt ervaring met MS Office.

Wat kun je van ons verwachten?
Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie bij een vooraanstaand, dynamisch en innovatief bedrijf. Wij bieden een prettige werksfeer, met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-glastuinbouw.

Wil je meer weten over de functie, mail je sollicitatie met motivatie en cv naar administratie@jogrow.nl of neem contact op met John Grootscholten, tel. 06-22519064.